Depremzede Çocuklara Sahra'dan Mesaj Var

Depremzede Çocuklara Sahra'dan Mesaj Var

Erzurum’un Uzundere ilçesinde yasayan 6 yasindaki Sahra Sari, kiyafetlerini çocuklar üsümesin diye deprem bölgesine gönderdi.

Sahra, televizyonda enkazdan çikartilan çocuklari izlediginde çok üzüldügünü, onlar üsümesin diye Mont, pantolon, pijama, oyuncak gibi esyalarini hazirlamak ve onlara göndermek istedigini ailesine söyledi.

Hemen evdeki yeni olan esyalarindan seçip depremzede çocuklara ulastirmak üzere bir not yazip çikolata, bisküvi ile birlikte göndermek istedigi montun cebine koydu. Uzundere Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma Vakfi’na babasi ile birlikte götürüp kendi adi ile teslim etti.

Sahra yazdigi not ile ailesini duygulandirdi

“Ben Erzurum Uzundere’den 6 yasinda Sahra Sari. Her zaman sizin yaninizdayiz. Hep birlikte bu zor günleri asacagiz. Benim 2 montum var, birini sana gönderiyorum. Bunu giy ve hiç üsüme. Sen benim kardesimsin. Büyüdügünde bize gel oyun oynayalim. Buraya annemin ve babamin numarasini yaziyorum. Bize istedigin zaman misafir olarak gelebilirsin. Sizleri çok seviyorum’’ notunu yazip, depremzede çocuklara göndermek için hazirladigi montun cebine koydu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile