Erzurum Macera Off-Road Doga Sporlari Kulübü, Mugla Off-Road Doga Sporlari Kulübü üyeleri ile birlikte geçtigimiz aylarda depremden olumsuz etkilenen köydeki çocuklari sevindirdi. Karne hediyesi olarak 50 çocuga kirtasiye malzemesi, kiyafet ve ayakkabi götürüldü. Hediyelerini alan miniklerin sevinçleri görülmeye degerdi.
Sosyal medya üzerinden yürüttükleri ‘Minik Eller Üsümesin ‘ projesi ile topladiklari koliler dolusu kiyafet ve kirtasiye malzemelerini köy çocuklarina ulastiran Erzurum Macera Off-Road Doga Sporlari Kulübü üyelerinin son duragi geçtigimiz aylarda depremle sarsilan Köprüköy ilçesine bagli Duatepe Mahallesi oldu.
Erzurum sehir merkezine 90 kilometre uzakliktaki dag köyündeki çocuklar, karne hediyelerini macera tutkunlarindan aldilar. Yurdun dört bir tarafindan gönderilen kiyafet ve kirtasiye malzemeleri, ihtiyaç sahibi çocuklara dagitildi. Erzurum Macera Off-Road Doga Sporlari Kulübü üyeleri, Mugla Off-Road Doga Sporlari Kulübü üyeleri ile birlikte 50 çocuk için kirtasiye malzemesi, atki, bere, eldiven ve bot topladi. Off-Road araçlariyla yola çikan kulüp üyeleri, günlerini köy çocuklariyla geçirdi. Karne hediyelerini veren üyeler, çocuklara sucuk ekmek de ikram etti. Köy meydaninda yaptiklari Off-Road gösterisini ise köy halki ve çocuklari heyecanla izledi.
Okulun sinif ögretmeninin kendilerine sosyal medyadan ulasmasiyla harekete geçtiklerini belirten Erzurum Macera Off-Road Doga Sporlari Kulübü Baskani Lokman Toptas, “Mustafa Zahit ögretmen bizi köye davet etti, buradaki minik ellerle bulusmamizi istedi. Biz de kardes kulübümüz Mugla Off-Road Doga Sporlari Kulübü ile birlikte harekete geçerek çocuklarimiza aldigimiz atki, eldiven, bere, kirtasiye malzemesi, bot gibi malzemeleri ulastirdik. Depremden etkilenen bir köy olmasi nedeniyle çocuklarin da biraz morale ihtiyaci oldugunu düsündük. Çocuklarla birlikte harika bir gün geçirdik. Onlarin yüzündeki tebessüm her seye deger. Her sartta minik ellerin yaninda olmak için çabaliyoruz. Projemize hiz kesmeden devam edecegiz. Su ana kadar 600 çocugumuza ulastik hedefimiz 2 bin 500” dedi.
Depremzede Çocuklari Sevindirdiler
Erzurum’da Off-Road tutkunlari geçtigimiz aylarda depremden etkilenen çocuklara kirtasiye malzemesi, kiyafet ve ayakkabi götürdü.



















