Depremzede Çocuklarin Hidirellez Coskusu

Depremzede Çocuklarin Hidirellez Coskusu

Hatay Büyüksehir Belediyesi, Hidirellez Günü dolayisiyla 4-6 yas grubundaki çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi. Ögrenciler, sembolik olarak olusturulan agaca, resmettikleri dileklerini asarak umutlarini dile getirdi.

Hatay Büyüksehir Belediyesi, her yil 5 Mayis’i 6 Mayis’a baglayan gecede kutlanan Hidirellez Günü sebebiyle çocuklara özel bir etkinlik düzenledi.

HBB Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi tarafindan 4-6 yas grubu ögrencilerinin okul öncesi egitim ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla kurulan ‘Oyun Odasi’nda egitim alan 28 çocuk için Hidirellez Günü etkinligi gerçeklestirildi.

Etkinlik kapsaminda, minik ögrenciler oyun odasindaki siniflarda dilek resimleri çizdi. Çocuklar, “Yeni bir evim olsun istiyorum”, “Odam olsun istiyorum”, “Dedem geri gelsin”, ve “Her seyin çok farkli olmasini istiyorum” gibi masum ve duygusal dileklerini sembolik olarak olusturulan dilek agacina asti.

Yetkililer, Hatay Büyüksehir Belediyesi ve Milli Egitim Müdürlügü arasinda yapilan anlasma ile olusturulan ‘Oyun Odasi’nda gerçeklestirilen çesitli etkinliklerle çocuklarin egitim hayatina hazirlandigini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile