Depremzede Kadin, Eski Esinin Tehditleri Karsisinda Tedirginlik Yasiyor

Depremzede Kadin, Eski Esinin Tehditleri Karsisinda Tedirginlik Yasiyor

Hatay’in Antakya ilçesinde yasayan depremzede Nimet Girisken, bosandigi esinden ölüm tehditleri aldigini iddia ederek, can güvenliginden endise ettigini söyledi.

Antakya’da yasayan Nimet Girisken, 3 çocugunun babasi olan 17 yillik eski esinden yaklasik 3 yil önce bosandi. Evlatlarinin babasiyla iletisim kurmak zorunda olan kadin, 4 ay önce de yeni esiyle evlendi ve yuva kurdu. Eski esi tarafindan sürekli tehdit edildigini ve tacize ugradigini iddia eden Girisken, "Mahkeme bile olmadan tüm suçlamalar iptal ediliyor, can güvenligim yok" diyerek yardim istedi. Tehditler karsisinda tedirginlik yasadigini dile getiren kadinin en büyük destekçisi ise 4 aylik esi Kenan Girisken oldu.

"Eski esim evlendigimden bu yana ölüm mesajlari atiyor"

Eski esine çalismadigi halde bin lira nafaka parasi ödedigini dile getiren Nimet Girisken, "Ben 3 yil önce esimden ayrildim. Su an 4 aylik yeni evliyim. Eski esim bana sürekli evlendigim günden yana tehditler, hakaretler, ölüm tehditleri, tacizler, yasadigim yere gelip baskin yapiyor. Uzaklastirmasi olmasina ragmen konteynerime gelip baskin yapiyor. Benim can güvenligim yok. Savciliga bütün tehdit, hakaret ve ses kayitlarini verdigim halde mahkeme bile olmadi. Mahkemeye çikip konusmadan her sey iptal oluyor. Ihlal tutanagi yazildi onun yazilmasina ragmen yasadigim yere geliyor. Eski esim evlendigimden bu yana ölüm mesajlari atiyor. Can güvenligimden korkuyorum, su an ölüm tehlikem var. Eski esim bana çalistigim zamanlarda nafaka davasi açti ve ben su an çalismadigim halde her ay bin lira nafaka parasi ödüyorum. Bunu da yeni evlendigim esim ödüyor" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile