Depremzede Küçük Müzisyenlerden Bolu'da Keman Konseri

Depremzede Küçük Müzisyenlerden Bolu'da Keman Konseri

Hatay’dan Bolu’ya gelen depremzede ögrenciler Gölcük Tabiat Parki, Abant Gölü Milli Parki ve sehir merkezinde keman konseri verdi.

"Hatay Kardes Sesler Korosu" ögrencileri ile "Arkadasim Keman" projesi ögrencileri Bolu’da bir araya gelerek çesitli etkinlikler düzenledi.

Minik ögrencilerin 4 gün süren etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Hatay’dan gelen 30 depremzede ögrenci, Bolu’da gerçeklestirilen 4 günlük program çerçevesinde Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesi’nde sahne aldi. Abant Gölü Milli Parki ve Gölcük Tabiat Parki’nda keman konseri veren küçük müzisyenler, son olarak Izzet Baysal Caddesi’nde keman çaldi.

Etkinlerin yogun ilgi gördügünü belirten Bolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Ögretmeni Müjde Sarisezen Dogan, "3 gece 4 gün buradaydi misafirlerimiz. Burada onlarla konser etkinligi düzenledik. Bolu’da 3 yildir devam eden bir keman etkinligimiz var. Bu 23 Nisan haftasinda Hatay’dan bir koro grubuyla iletisime geçtik. Beraber bir konser etkinligi düzenledik. Yogun katilim ve ilgi vardi. Çocuklarimizi Abant, Gölcük ve sehir merkezine getirdik. Buralarda keman gösterileri düzenledik. Hatay’dan 30 ögrencimiz geldi" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile