Kahramanmaras’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen asrin felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrasi tüm ülkede oldugu gibi Bilecik’te de yardim seferberligi baslamisti. Bilecik’teki duyarli vatandaslar kamu kurum ve kuruluslari çatisi altinda soba üretimine basladi.
Çalismalari takip etmek için Bilecik Teknik Anadolu Lisesi Metal Atölyesi’nde ziyaret eden Vali Dr. Kemal Kizilkaya, emek veren herkese duyarliliklarin ötürü tesekkür ederek bu zor günleri el birliyle atlatacaklarini söyledi.
Olusturulan hava koridoruyla yardim tirlarinin Eskisehir’den uçakla deprem bölgelerine daha hizli bir sekilde gönderildigini belirten Vali Kizilkaya, üretilen sobalarin bir an önce depremzedelere ulastirilmasi için ne gerekiyorsa yapacaklarini belirtti.
Depremzedeler Için Soba Üretiyorlar
Bilecik Teknik Anadolu Lisesi Metal Atölyesi’nde deprem bölgesine gönderilmek üzere soba üretiliyor.



















