Depremzedelerin Suyu 6 Ay Daha Ücretsiz Verilecek

Depremzedelerin Suyu 6 Ay Daha Ücretsiz Verilecek

Tokat Belediye Meclisi tarafindan alinan kentte kalan depremzedelere aylik 20 ton suyun ücretsiz olarak verilmesi karari 6 ay uzatildi.

6 Subat’ta Kahramanmaras merkezli 11 ili etkileyen yikici deprem sonrasinda Tokat’a gelen depremzedelere mart ayinda aylik 20 ton suyun ücretsiz olarak verilmesi karari alinmisti. 6 aylik sürenin dolmasi üzerine Tokat Belediye Meclisinin ekim ayi gündeminde görüsülen sürenin alti ay daha uzatilmasi karari alindi.

Depremzedelere verilen 20 ton ücretsiz su uygulamasinin 6 ay daha devam etmesi kararinin yerinde bir karar oldugunu belirten Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, “Ekim ayi meclis toplantimizda aldigimiz kararlardan bir tanesi de 6 Subat’ta 11 ili etkileyen o büyük depremde depremzede olup da sehrimizde olan hemserilerimiz ile ilgili oldu. Zira mart ayinda aldigimiz bir kararla 6 ay boyunca depremzedelerimize her ay 20 ton suyu ücretsiz vererek, bu hizmetimizi sunmustuk. Bu alti aylik süre tamamlanmis ve sehrimizde halen depremzedelerin oldugunu tespit ettik. Biz de tekrardan su anda sehrimizde depremzede olarak misafir ettigimiz bu hemserilerimize aylik 20 ton suyu 6 ay daha ücretsiz bir sekilde vermenin kararini belediye meclisimizce oyladik ve tüm meclis üyelerimizin vermis oldugu kabul oyu ile bu karari almis bulunmaktayiz" Seklinde Konustu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile