Derbent Ölüm Virajları Tarih Oldu

Derbent Ölüm Virajları Tarih Oldu

Sıkça yaşanan trafik kazaları sonucu bu güne kadar çok sayıda vatandaşın yaşamını yetirmesine neden olduğu için adı ölüm virajlarına çıkan Simav-İzmir Karayolunun 12 ile 15

Sıkça yaşanan trafik kazaları sonucu bu güne kadar çok sayıda vatandaşın yaşamını yetirmesine neden olduğu için adı ölüm virajlarına çıkan Simav-İzmir Karayolunun 12 ile 15. kilometreleri arasında kalan 3 kilometrelik bölümde Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından 2,5 ay önce iyileştirme çalışmaları başlatıldı.
Çalışmalar kapsamında yolun 2.9 kilometrelik bölümünde kalan ve sürücüler tarafından en tehlikeli viraj olarak tabir edilen 5 virajdan 2' si genişletilirken asfaltlaması da tamamlandı. Ekipler yolun 1.2 kilometrelik kalan kısmındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İl Genel Meclisi ve teşkilat mensuplarını da yanına alan AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı bölgeye giderek çalışmalarla ilgili Karayolları Asfaltlama Formeni Ramis Oran'dan bilgiler aldı.
Yağcı, ilçenin doğu ve batı kesiminde yer alan ve yılların ihmaline uğramış yolları yaparak ulaşım soruna çözüm getirmek istediklerini bildirdi. Simav halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunu ifade eden Mehmet Yağcı," Bunun için Vekilimiz Sayın İsmail Hakkı Biçer Ankara'da bizlerde Simav ilçe merkezi ve Kütahya'da gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Simav'ın iki yakasını bir araya getirmenin gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile