Derince'de Basarili Ögrenciler Ödüllendirildi

Derince'de Basarili Ögrenciler Ödüllendirildi

Türkiye genelinde YKS’de ilk bine LGS’de ise yüzde 1’lik dilime giren Derinceli ögrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Liselere Geçis Sinavi (LGS) ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nda (YKS) dereceye giren ögrenciler için Derince Yelken Kafe’de bir program düzenlendi.

Türkiye genelinde YKS’de ilk bine LGS’de ise yüzde 1’lik dilime giren Derinceli ögrenciler için düzenlenen programa basarili ögrencilerin yani sira aileleri, ögretmenleri ve okul idarecileri de katildi.

Derince Kaymakami Meftun Dalli, Derince Belediye Baskani Zeki Aygün ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Osman Karabayir’in katilimiyla gerçeklesen törende, dereceye giren ögrencilere çesitli ödüller verildi.

Programda konusma yapan Derince Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Osman Karabayir, elde edilen sonuçlarla ilgili genel bilgiler verirken Derince Kaymakami Meftun Dalli ise dereceye giren ögrencileri tebrik etti. Derince Belediye Baskani Zeki Aygün de konusmasinda, "LGS ve YKS sinavlarinda dereceye girerek önemli bir basariya imza atan evlatlarimizi, ailelerini ve onlari yetistiren ögretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile