Derince'de Depremzedeler Iftarda Bir Araya Geldi

Derince'de Depremzedeler Iftarda Bir Araya Geldi

Kocaeli’nin Derince ilçesinde depremzedeler iftar yemeginde bir araya geldi. Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, “Birlik, beraberlik ruhuyla yaralarimizi saracagimiza ve Allah’in izniyle bu zor günleri hep birlikte geride birakacagimiza inaniyorum” dedi.

Derince Belediyesi ve Derince Kaymakamligi’nin düzenledigi iftar programi ilçede ikamet eden depremzede vatandaslari bir araya getirdi. Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, Ilçe Jandarma Komutani Gökhan Kiziltas, AK Parti Derince Ilçe Baskani Koray Merdan ve kaymakamlik daire müdürleri de iftar programina katildi.

Iftar öncesi programa katilanlarla tek tek sohbet ederek depremzede vatandaslara hos geldiniz diyen Baskan Aygün, “6 Subat tarihinde yasadigimiz depremlerin acisi hale yüregimizde. 11 ilimizde büyük yikima neden olan depremlerde ne yazik ki 50 binin üzerinde canimizi kaybettik. Yasamini yitiren vatandaslarimiza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakinlarina bas sagligi ve sabirlar diliyorum. Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeslik duygularinin ne kadar güçlü oldugunu son deprem felaketinde bir kez daha gördük. Birlik, beraberlik ruhuyla yaralarimizi saracagimiza ve Allah’in izniyle bu zor günleri hep birlikte geride birakacagimiza inaniyorum. Bu duygu ve düsüncelerle Ramazan-i Serifinizi tebrik ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile