Derince'de Sehit Ve Gazi Yakinlari Iftara Konuk Oldu

Derince'de Sehit Ve Gazi Yakinlari Iftara Konuk Oldu

Sehit ve gazi yakinlari, Derince Kaymakamligi ve Derince Belediyesi tarafindan düzenlenen iftar yemeginde bir araya geldi.

Derince Ilçe Kaymakami Meftun Dalli ve Derince Belediye Baskani Zeki Aygün’ün ev sahipliginde düzenlenen iftar programina Kocaeli Cumhuriyet Bassavcisi Habib Korkmaz, Ilçe Emniyet Müdürü Saheser Sen, Ilçe Jandarma Komutani Gökhan Kiziltas, Ilçe Müftüsü Mecit Amil, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, kaymakamlik daire müdürleri, sehit aileleri, gaziler ve gazi yakinlari katildi.

Iftar programinin önemine deginen Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, "Sehit ailelerimizin, gazilerimizin ve kiymetli ailelerinin her zaman yaninda olmaya gayret ediyoruz. Bu cennet vatan bizlere sehitlerimiz ve gazilerimizin emanetidir. Rabbim onlardan razi olsun" dedi.

Derince Kaymakami Meftun Dalli ise "Sehit ve gazilerimizin kiymetli aileleri ve gazilerimiz bizlere emanetsiniz. Bizler bu emanetin ne kadar aziz ve kiymetli oldugunun farkindayiz. Sunu bilmenizi isterim ki her an sizlerin hizmetinizdeyiz. Üzerimize düsen her ne varsa simdiye dek oldugu gibi bundan sonra da canla basla elimizden gelen tüm gayreti gösterecegiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile