Derince'de Tehlike Arz Eden Binalar Yikiliyor

Derince'de Tehlike Arz Eden Binalar Yikiliyor

Derince Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde tehlike arz ederek güvenligi tehdit eden yapilarla, kullanim ömrünü tamamlamis metruk binalarin yikim islemlerine devam ediyor.

Derince genelinde; genel güvenlik ve asayis bakimindan tehlike arz ettigi tespit edilen metruk yapilar ile bir kismi veya tamaminin yikilacak derecede tehlikeli oldugu belirlenen yapilarin yikim islemi devam ediyor. Uygulama kapsaminda 1999 Marmara depreminde orta ve agir hasar almis yapilarla, yetkili mühendislik firmalarinca yapilan risk degerlendirmesi neticesinde riskli oldugu tespit edilen yapilarin da yikim islemleri sürüyor.

Orta hasarli binalar

Ilçe halkinin güvenligini ön plana alarak çalismalarina devam eden ekipler, bu kez Sirripasa Mahallesi Derya Sokak ve Çinarli Mahallesi Hazar Sokak’ta yer alan iki orta hasarli binanin yikim islemini gerçeklestirdi. Ayrica ilçe genelinde tehlike arz eden metruk yapilarla mücadelesini sürdüren Derince Belediyesi ekipleri, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ile birlikte Çenedag Mahallesi Doganer Sokak’ta 2 metruk yapinin yikimini tamamladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile