Derince Millet Bahçesi Çevresine Asfalt Ve Yaya Kaldirimi

Derince Millet Bahçesi Çevresine Asfalt Ve Yaya Kaldirimi

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan Derince Millet Bahçesinin çevresine baski beton kaldirim, dekoratif aydinlatma imalatlari ve asfaltlama çalismalari yapiliyor.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan 72 bin 600 metrekare proje alani bulunan eski Ismet Pasa Stadi yerine yapilan Derince Millet Bahçesinin çevresine baski beton kaldirim yapilirken, yollara da yeni asfalt seriliyor. 700 metre uzunluktaki yaya kaldirimi yapim çalismalari ve dekoratif aydinlatma direkleri yapim çalismalari da hummali bir sekilde sürdürülüyor.

12 metre genislikteki Derince Nihat Erim Caddesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri tarafindan 20 metre genislige çikartildi. Genisletilen kisimda, 250 metre uzunluktaki caddede asfaltin temelini olusturan plent miks temel ve binder asfalt serim çalismalarina baslandi. 500 ton pmt serilen Nihat Erim Caddesinde 300 ton da binder asfalt serimi yapilacak. Yolun zemine oturmasi sonrasi da son kat asinma asfalti serilerek araç trafiginin oldukça yogun olacagi Derince Millet Bahçesine ulasim konforlu ve kolay bir hale gelecek. Kavsak düzenlemesi de yapilarak trafigin düzenlenecegi bölgede Derince Millet Bahçesine ulasim kolayligi saglanacak.

Büyüksehir Belediyesi tarafindan çevre yaya kaldirimlari ve aydinlatmasi yapilan Derince Millet Bahçesinin bulundugu Istiklal Caddesinde bitümlü ve binder asfalti serilirken asinma tabakasi asfalti serim çalismalari ve tretuvar kaldirim yapim çalismalari sürdürülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile