Derince'ye 400 Yatakli Hastane Insa Edilecek

Derince'ye 400 Yatakli Hastane Insa Edilecek

Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, ilçeye 400 yatakli yeni bir hastane kazandirilacagini açikladi. Aygün, "Bazi ser odaklari Derince Egitim ve Arastirma Hastanesi’nin yeni hastane ile birlikte kapatilacagi yönünde dedikodular çikarmis. Böyle yalanlarla milletimizi kandiramazsiniz. Allah’in izniyle mevcut hastanemizin yanina 400 yatakli modern bir hastane daha insa edilecek" dedi.

Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, önceki dönem Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Ibrahim Karaosmanoglu ve AK Parti Ilçe Baskani Koray Merdan ile birlikte Yenikent Mahallesi’nde yer alan sitelerde vatandaslarla bir araya geldi.

"Vatandaslarimiz ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlari görüyor"

14 Mayis’ta vatandaslarin destegi ile birlikte çok önemli bir basariya daha imza atacaklarini belirten Ilçe Baskani Koray Merdan, "Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizle birlikte ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz demeden çalismaya devam ediyoruz" dedi.

Önceki dönem Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Ibrahim Karaosmanoglu ise "Vatandaslarimiz ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlari görüyor. Allah’in izniyle Cumhurbaskanimiza desteklerimizi sürdürerek halkimizla birlikte bu oyunlari da bozacagiz" diye konustu.



"Böyle yalanlarla milletimizi kandiramazsiniz"

Derince Egitim ve Arastirma Hastanesi’nin kapatilacagi yönündeki dedikodularin tamamen yalan oldugunu belirten Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, "Geçtigimiz günlerde Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan Sehir Hastanemizin açilisini gerçeklestirdi. Kentimize hayirli, ugurlu olsun. Fakat bazi ser odaklari Derince Egitim ve Arastirma Hastanesi’nin yeni hastane ile birlikte kapatilacagi yönünde dedikodular çikarmis. Böyle yalanlarla milletimizi kandiramazsiniz. Allah’in izniyle mevcut hastanemizin yanina 400 yatakli modern bir hastane daha insa edilecek. Ayrica halihazirda Agiz ve Dis Sagligi Merkezi insaati da devam ediyor. Gördügünüz gibi söylenen yalanlarin aksine saglikla ilgili merkezleri çogaltiyoruz. Bunlarin yaninda Büyüksehir Belediyemiz yine hastanemizin alt kisminda yer alan bölgede Saglikli Yasam Parki’ni hizmete sunacak. Dahasi askeri hastane alanindan kalan diger bölümlere kaymakamlik, müftülük, engelsiz yasama destek merkezi, otizm merkezi, aile ve çocuk yasam merkezi, konferans ve spor salonlari ve bunlara hizmet verecek kapasitede bir otopark insa edecegiz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile