Deriv, Rakshit Choudhary'yi Es-CEO'luga Terfi Ettirdi

Deriv, 25’inci yilini kutlamaya hazirlanirken liderlik modelini yeniliyor. Rakshit Choudhary, Kurucu ve CEO Jean-Yves Sireau ile ortaklik kurarak es-CEO’luga terfi ettirildi.



Çevrimiçi ticaret sirketi Deriv, Rakshit Choudhary’nin Operasyon Direktörlügünden (COO) Es-Yönetici (CEO) tanitimini duyurdu. Yapilan açiklamaya göre es-CEO modeli, her iki liderin de farkli güçlü yönlerinden ve çesitli bakis açilarindan yararlanacak. Es-modeli seçmek sadece sirket için stratejik bir hareket degil, kurulusun isi çevik tutmak için kritik karar alimina farkli bakis açilari ve ekip çalismasini dahil etmesini sagliyor. Bu ikili liderlik çerçevesi ayni zamanda karsilikli saygi ve ortak hesap verebilirligin standart uygulamalar oldugu bir ortam olusturuyor ve bireysel özerkligi kolektif bir vizyonla dengeliyor.

Deriv’nin Kurucusu ve es-CEO’su Jean-Yves Sireau sunlari söyledi: "Rakshit, Deriv’in isini derinlemesine anlayan harika bir lider, bu nedenle es-CEO’luga geçisi bizim için ileriye dogru atilmis dogal bir adim.’’

Rakshit Choudhary, yeni rolü hakkindaki düsüncelerini paylasti: “Sirketin son 14 yildir inanilmaz büyümesinin ve evriminin bir parçasi oldugum için sansliyim ve ticareti her yerde, herkes için erisilebilir hale getirme misyonuna ilk elden tanik oldum. Bunun merkezinde yenilikçi, güvenli ve erisilebilir kalmaya odaklanmak yer aliyor. Sirketi basarili bir 25 yila daha tasirken Deriv’i küresel olarak Jean-Yves ile birlikte büyütmeye devam etmeyi dört gözle bekliyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile