Dershaneden Dönerken Bombali Saldirida Sehit Olan Ogulcan'in Annesi, Evladinin Okul Elbisesiyle Hasret Gideriyor

Dershaneden Dönerken Bombali Saldirida Sehit Olan Ogulcan'in Annesi, Evladinin Okul Elbisesiyle Hasret Gideriyor

HATAY – Hatay’in Reyhanli ilçesinde 11 Mayis 2013’te meydana gelen bombali saldirida hayatini kaybeden 53 vatandasin acisi yillar geçse de dinmiyor. Saldirida 17 yasindaki oglu sehit olan anne Fatma Tuna, evladinin hatiralariyla hasret giderdigini belirterek, "11 yil geçmesine ragmen acimiz hala taze, oglumu çok özlüyorum" dedi.

Reyhanli ilçesinde 11 Mayis 2013 tarihinde terör gruplari tarafindan pes pese iki bombali saldiri gerçeklestirilmisti. Üzerinden yillar geçse de unutulmayan saldirida 53 sivil vatandas hayatini kaybetmisti. PTT binasi ve Reyhanli Belediyesi önünde gerçeklestirilen saldirilarda hayatini kaybedenlerin yakinlari hala o günleri unutamiyor. Saldiri sirasinda dershaneye giderken yasamini yitiren 17 yasindaki Ogulcan Tuna’nin annesi Fatma Tuna, evladinin hatiralariyla hasret gideriyor. Oglunun okul elbisesini ilk günkü gibi saklayan anne Tuna, saldiri günü yasananlari ve duygularini anlatti.

"Oglum çok iyi ve nese dolu bir insandi"

Oglunun hatiralariyla teselli oldugunu dile getiren Fatma Tuna, sehit evladindan övgüyle söz ederek, "11 Mayis’ta Reyhanli’da 2 tane bomba patlatildi. Oglum 17 yasindaydi, dershaneye gitmisti. Dershane çikisinda bombali eylemde sehit oldu. Katliamdi, orada 53 kisi can verdi. Oglum çok iyi ve nese dolu bir insandi. O gün dershaneye gitti tekrar gelmedi babasi kendisini buldu. 11 yil geçmesine ragmen acimiz hala taze, oglumu çok özlüyorum. Hatiralariyla teselli oluyorum" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile