Destici'den Kiliçdaroglu'na Tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, ”Devlet adamligi ciddiyetiyle, ana muhalefet partisi sorumluluguyla edilmis sözler degil bunlar. ABD ziyaretinin olumsuz algisini önlemek için hedef saptirmaya çalisiyor” dedi.

BBP Genel Baskani Destici, TBMM’de basin toplantisi düzenleyerek gündemi degerlendirdi. Destici, Türkiye Yüzyili konulu toplantiya katildigini söyleyerek, “Cumhur Ittifaki ile ülkemizi yeni yüzyila güçlü, güvenli ve kararli adimlarla tasiyacagimizi bir kere daha müsahede etmis olduk. Birlikte bir yola çiktik. Hedeflerimiz için, ülkemizin ve milletimizin gelecegi için, gelecek nesillerin vatanimizda hür bagimsiz bir hayat sürmesi için üzerimize düsen tüm sorumluluklari BBP’liler ve Alperenler olarak yerine getirecegiz” ifadelerini kullandi.

Kiliçdaroglu’nun uyusturucu ticaretine iliskin sosyal medyada paylastigi videonun hatirlatilmasi üzerine Destici, “Kiliçdaroglu, hükümeti, uyusturucudan elde edilen gelirle cari açigi kapatmakla itham ediyor. Hükümet üyelerinin agzindan tek kelime duymadik ama Kiliçdaroglu’nun agzindan ’Uyusturucu saticilarindan vergi alarak bütçe açigini kapatacagiz’ sözünü duyduk. Uyusturucudan vergi almayi düsünen bir genel baskan bunlari nasil söylüyor? Eger siz uyusturucudan vergi geliri bekliyorsaniz demek ki uyusturucuya alan açacaksiniz. Bu, mevcut hükümetin asla gündeminde degildir. Tam tersine Içisleri Bakanimiz ’Okul önünde uyusturucu satanin bacaklarini kirin’ dediginde onu da elestirmisler, uyusturucu saticilarinin yaninda durmuslardi. Devlet adamligi ciddiyetiyle, ana muhalefet partisi sorumluluguyla edilmis sözler degil bunlar. ABD ziyaretinin olumsuz algisini önlemek için hedef saptirmaya çalisiyor” degerlendirmesini yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile