Dev Mesire Alaninda Sona Gelindi

Dev Mesire Alaninda Sona Gelindi

Kartepe’de 15 bin metrekare alan üzerine kurulan ve bölge sakinlerine yeni sosyal aktivite firsatlari sunan mesire alaninin açilmasina günler kaldi.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi ortakliginda vatandaslarin daha önce piknik yapmak amaciyla kullandigi yesil alan, mesire alani haline getirildi.

Içerisinde, dogal çim futbol sahasi, 225 metrekare oyun alani, 10’lu kondisyon aleti ve 350 metre yürüyüs parkuru bulunan alan vatandaslara birçok sosyal aktivite imkani sunuyor. Alanda incelmelerde bulunan Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman "Kartepe’miz 15 dönüme sahip ferah bir yasam alani daha kazandi. Kocaeli Büyüksehir Belediyemiz tarafindan yapimi tamamlanarak hizmete açilacak olan Atasehir Mahallesi Mesire Alani Kartepeli hemserilerimizin temiz hava alip güzel vakit geçirebilecekleri yeni bir yasam merkezi olacak" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile