DEVA Partisi Genel Baskan Yardimcisi Kavaf, Çorum'da

DEVA Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selma Aliye Kavaf, "Türkiye'yi degistirecek, dönüstürecek, Türkiye'nin yaralarini saracak, problemlerine çözüm üretecek iyilestirme gücüne, potansiyeline ve kadrolara sahibiz." dedi.

Kavaf, partisinin Çorum Il Baskanligi'nda düzenledigi basin toplantisinda, DEVA Partisi'nin hedefleri dogrultusunda ilerledigini söyledi.

Türkiye'nin sorunlarinin çözümü olduguna ve bu sorunlarin demokratik teamüllerle çözülmesi gerektigine inandiklarini vurgulayan Kavaf, su degerlendirmede bulundu:

"Siyaseten kadrolarimiz ve ekibimizle yola çikmis olmamizin nedeni bu. Bu nedenle çiktigimiz yolculugu anlamli buluyoruz. Türkiye'nin çabuk iyilesme gücüyüz. Türkiye'yi degistirecek, dönüstürecek, Türkiye'nin yaralarini saracak, problemlerine çözüm üretecek iyilestirme gücüne, potansiyeline ve kadrolara sahibiz. Bu anlamda teskilatlarimizla yogun olarak partimizi, kendimizi ve Türkiye'nin gelecek vizyonuna dair yapmak istediklerimizi anlatiyoruz."

Kavaf, Türkiye'nin potansiyeli yüksek genç nüfusa sahip oldugunun da altini çizerek, "Genç nüfus ve potansiyelle Türkiye'nin yaralarini hep birlikte hizla sarabiliriz ve daha gelismis, müreffeh, huzurlu bir Türkiye'de hep birlikte yasayabiliriz. Siyaseten çiktigimiz yolculugun kisaca özeti bu." ifadelerini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile