DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, Partisinin Avcilar Ilçe Binasini Açti

'Bizim yolumuz belli ve ilkelerimiz net. Umudumuz diri, basimiz dik. Bizim mayamizda sevgi, saygi, baris ve huzur var'

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, ilkelerinin net, umutlarinin diri, mayalarinin sevgi, saygi ve baris oldugunu söyledi.

DEVA Partisi'nin Avcilar ilçe binasinin açilisini gerçeklestiren Babacan, DEVA Partisi'ni anlatmak ve Türkiye'nin yarinlarini paylasmak için çalistiklarini kaydetti.

Babacan, Türkiye'nin bir yol ayrimina geldigini dile getirerek, "Bakiyoruz iktidar ve iktidarin ortaklari seçim matematigi ve aritmetigi, seçim mühendisligi isine basladi. Bu islere kalkismalarindan belli. Yok baraj yüzde 5 mi, yüzde 7'mi olsun bunun derdine düstüler. Hangi iktidar bu seçim matematigi ve mühendisligine basladiysa halkimiz bunun çarpmasini bölmesini toplamasini da sandikta onlara ögretir." diye konustu.

Avcilar'da yürürken çok sayida vatandasin derdini anlattigini ve partilerinden beklentilerini dile getirdigini söyleyen Babacan, söyle devam etti:

"Direksiyona geçip Türkiye'yi hizla huzura, barisa ve adalete götürecegiz. DEVA Partisi kadrolari olarak bu sorumlulugu üzerimizde sonuna kadar hissediyoruz. Her adimimizi bu sorumluluk bilinciyle atiyoruz. Türkiye'de hiçbir sey eskisi gibi olmayacak. Çok iyi biliyoruz, kutuplasma ve bagiris çagiristan hiç kimseye fayda gelmez. Çünkü çok iyi biliyoruz ki adaletsiz hesaplasma huzur getirmez. Bizim yolumuz belli ve ilkelerimiz net. Umudumuz diri, basimiz dik. Bizim mayamizda sevgi, saygi, baris ve huzur var. Biz kavgadan beslenen bir siyasi hareket degiliz. Biz öfkeyi hitabet sanati olarak sunanlardan da degiliz. Biz gerçegiz. Neysek oyuz. Hayalimizde herkesin kendisini özgür ve esit hissettigi bir Türkiye var."

Konusmasinin ardindan Babacan, partisinin Avcilar ilçe binasinin açilisini kurdele keserek gerçeklestirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile