DEVA Partisi Genel Baskani Babacan, Partisinin Bafra Ilçe Kongresi'ne Katildi Açiklamasi

'Gece gündüz demeden ülkemiz için yogun bir tempoda çalisiyoruz'.

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, partisinin Bafra 1. Olagan Ilçe Kongresi'ne katildi.

Bir dügün salonunda düzenlenen kongrede konusan Babacan, Türkiye'nin yarinlarini insa edecek parti olduklarinin bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, ''Bizler gece gündüz demeden ülkemiz için yogun bir tempoda çalisiyoruz. Iktidarimizin ilk 90 ve 360. gününde uygulayacagimiz ayagi yere basan somut eylem planlarimizi simdiden hazirliyoruz." diye konustu.

Partilerinin politikalarini millete anlatmak amaciyla il il, ilçe ilçe dolastiklarini aktaran Babacan, "Sandik halkimizin önüne sanki bu pazar konulacakmis gibi çalisiyoruz. Iktidara gelince neler yapacagimizi bütün detaylariyla çalisiyoruz. Bu ülkenin kaybedecek bir dakikasi bile yok. Yapacak çok isimiz var.'' dedi.

Çiftçiye destek içeren tarim politikalarini anlatan Babacan, "Tarim desteklerini üretim yapilan dönemin basinda açiklayacagiz. Ödemeleri ayni yil içinde gerçeklestirecegiz. Sulu tarim yapan çiftçimizin gelirini bilinçli sulama ve üretim planlamasi yaparak en az üç kat arttiracagiz. Kuraklikla mücadele amaciyla topragi teknoloji ile bulusturacagiz.'' ifadelerini kullandi.

Ilçede esnafi ziyaret eden Babacan, vatandaslarin sorunlarini da dinledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile