DEVA Partisi Manisa Teskilatinda Deprem

DEVA Partisi Manisa Teskilatinda Deprem

DEVA Partisi Manisa Il Baskani Prof. Dr. Süreyya Sakinç, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla hem baskanliktan hem de partiden istifa ettigini duyurdu. Sakinç istifa gerekçesini, "Çikar gruplarinin neden oldugu rahatsizliklar ve siyaseten etik olmayan davranislar’ olarak açikladi.

DEVA Partisi’nin Manisa kurucu il baskani olan Prof. Dr. Süreyya Sakinç, hem baskanliktan hem de parti üyeliginden istifa ettigini açikladi.

Prof. Dr. Sakinç, "Ilkelerimin geçerli olmadigi DEVA Partisi’nde siyaset yapma ve halkimiza hizmet etme imkanim kalmamistir" dedi.

Prof. Dr. Süreyya Sakinç istifasini sosyal medya hesabindan yaptigi su paylasimla duyurdu: "Kurulusunda inanarak görev ve sorumluluk aldigim DEVA Partisi Manisa Kurucu Il Baskanligi görevimden ve parti üyeliginden 06 Ocak 2022 günü itibariyle istifa ediyorum. Il yönetiminde birlikte çalisma imkanim kalmayan kisiler ve çikar gruplarinin neden oldugu rahatsizliklari ve siyaseten etik olmayan davranislarini parti genel merkezimize defalarca iletmeme ragmen, il baskani olarak il teskilati üzerindeki yetki ve tasarruflarima müdahale edilmis ve siyaset yapmam engellenmistir. Ilkelerimin geçerli olmadigi DEVA Partisi’nde siyaset yapma ve halkimiza hizmet etme imkanim kalmamistir. Tüm Manisali hemsehrilerime sahsima gösterdikleri teveccüh için tesekkür ederim."

Atama yapilincaya kadar il baskanligi görevini vekaleten DEVA Partisi Manisa Il Teskilat Isleri Baskani Sertaç Teker’in yürütecegi ögrenildi.

Öte yandan, 2021 Nisan ayinda 9 yönetim kurulu üyesiyle birlikte istifa eden DEVA Partisi Sehzadeler Ilçe Baskani Ramazan Çevik de istifa gerekçesi olarak Il Baskani Süreyya Sakinç’in tutum ve yanlis uygulamalarini göstermisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile