DEVA Partisi'nden 3 Isim AK Parti'ye Katildi

DEVA Partisi'nden 3 Isim AK Parti'ye Katildi

AK Parti Kayseri Teskilatinin düzenledigi ’Teskilat Bulusmasi’ programinda DEVA Partisi’nden 3 isim AK Parti’ye katilarak rozet takti. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki; Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan önderliginde Türkiye yüzyilinda Türkiye’yi hiz kesmeden ileriye tasimaya devam edeceklerini belirterek DEVA Partisi’nden AK Parti’ye katilan kisileri tebrik etti.

AK Parti Kayseri Il Baskanligi tarafindan teskilat bulusmasi düzenledi.

Düzenlenen programa Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Il Baskani Saban Çopuroglu, Milletvekili Hülya Nergis, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, 28. dönem milletvekili aday adaylari ve AK Parti teskilat mensuplari katildi.

Düzenlenen teskilat bulusmasi programinda DEVA Partisi’nde görev yapan Il Baskan Yardimcisi Murat Yildirim Beyazit, Melikgazi Ilçe Baskani Dündar Dinçer ve Kocasinan Ilçe Baskani Mehmet Aydogan partisinden istifa ederek AK Parti’ye katildi.

DEVA Parti’sinden AK Parti’ye katilan isimlerle birlikte ailelerinin büyüdügünü belirten AK Parti Kayseri Il Baskani Saban Çopuroglu; “DEVA Partisinden partimize katilmak için programimiza gelen ilçe baskanlari ve il baskan yardimcisi var. Kendilerine rozet takarak ailemizi daha da büyütmüs olacagiz. Kendilerine ’hosgeldin’ demek istiyorum” diyerek Türkiye Yüzyilinin insasinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan önderliginde yapilan çalismalara hiz kesmeden devam edeceklerini ifade etti.

Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç ise partinin her bireyinin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’la birlikte bayragimizi daha ileriye tasimak için hak yolunda çalistiklarini belirtti.

Büyükkiliç, “Bizim yegâne ilacimizin birlik ve beraberligimiz oldugunu bir kez daha ifade ediyorum. Bu manada aday adayi olan arkadaslarimizin cumhurbaskanimizin yol arkadasi olmasinin gururunun onurunun onlara yetecegini ifade ediyorum. Ben eminim ki; aday olamayan kardeslerimizin her biri aday olan kardeslerimizden çok daha fazla çalisacaklar. Bu süreç süreklilik ve gayret ister” diyerek 14 Mayis seçimleri çerçevesinde yapilan çalismalarla birlikte Türkiye’yi daha da ileriye tasiyacaklarini ifade etti.

AK Parti’deki her kisinin hayirli bir yolda oldugunu belirten AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki de söyle konusut;

"Insallah hayirli olan yolumuzu hayirla baslayip hayirla bitirirsiniz. Cumhurbaskanimizi yillardir taniriz. Çocuklugundan beri bir davaya inanmis o inandigi dava ugrunu hala dümdüz dosdogru yolda yürüyen bir zat. O mücadele neticesinde Allah ona Istanbul Belediye Baskanligi, Basbakanlik ve Cumhurbaskanligi gibi makamlar vermis. Hiç birisinde sasirmadan o dogru yola devam etmis. Yapmak istedigi her seye zorluk çikaranlarin oldugu bir ortamda mücadelesini devam ettirdi. Çok sükür bu 20-25 yillik mücadele neticesinde bugün Türkiye dünkü Türkiye degil. Dün üzerinde oyunlar oynanan ve zayif düsmüs bir Türkiye varken bugün tam tersine oyun kurucu bir Türkiye var. Allah birligimizi ve dirligimizi daim etsin. Dogru yolda hak yolda ayni istikamette yürümeyi hepimize nasip etsin. Degisik partilerden partimize epeyce müracaatlar oluyor. Simdi DEVA Partisinden kardeslerimiz buradalar. Onlara takacagimiz rozetlerin hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

DEVA Partisi Kayseri Il Baskan Yardimciligindan istifa eden Murat Yildirim Beyazit; AK Parti’ye geçmelerinin sebeplerini anlattigi konusmasinda, “Bu ülkeyi terör örgütlerine PKK’ya FETÖ’ya teslim etmeyecegiz. Hassasiyetimizde tam bu noktada olustu. Biz bu yapinin içerisinde olamayiz. CHP Istanbul milletvekili bir hanimefendi kürsüde bir konusma yapiyor. Konusmanin özeti, ‘Birlesecegiz ayri kalmayacagiz’ bunun altina yapilan bir yorumda ise Hakan Sükür, ‘Biz zaten biriz, hiç ayrilmadik ki’ yaziyor. Simdi bu pozisyonda hepimizin ortak derdi Türkiye. Bu vatanin tek bir parçasina zarar gelmesin diye toplanan insanlar tam da bu salondakiler. Türkiye’nin Erdogan’dan kurtulmasi siari ile yola çikanlarin bir yerde bulusmasi gerekiyordu. Lakin biz bu oyunun bir parçasi olmayacagiz. Ekmeksiz, anasiz ve babasiz yasanir ama vatansiz yasanmaz. Biz bu vatani karsiliksiz olarak sevdik” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile