Develi'de Muhtarlar Günü Etkinligi

Develi'de Muhtarlar Günü Etkinligi

Kayseri’nin Develi ilçesinde Muhtarlar Günü dolayisiyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen tören, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan tören de daha sonra Ilçe Müftüsü Emin Patan dua etti. Muhtarlar Dernegi’nin Atatürk büstüne çelenk sunmasiyla devam eden programda daha sonra Muhtarlar Dernegi Baskani Abdullah Ganioglu muhtarligin tarihi sürecini anlatti.

Yerel yönetimlerde muhtarlarin hayati bir rol oynadigini ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’la birlikte muhtarlara gereken önemin verildigini belirten Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, “Sizler temsil ettiginiz mahallelerinizde sevilip sayilmanizdan dolayi muhtar seçilmis kisilersiniz. Insallah bu sevgi ve muhabbet çerçevesinde Develimizdeki tüm mahallelerimize güzel hizmetler götürmeye devam edecegiz. Bu vesileyle hepinizin muhtarlar gününü tebrik ediyorum” dedi.

Muhtarligin demokrasinin temel taslarindan biri oldugunu belirten Develi Ilçe Kaymakami Sinan Aslan da, “Ülkemizin her mahallesinde görev yapan muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik ediyorum. Halkimiza en yakin kisiler olarak görev yapan muhtarlarimiz eksik gördükleri hizmetleri yerel yönetimlere ve bizlere ileterek hizmetlerin mahallelerimize daha hizli ve kaliteli ulasmasi bakimindan çok önemli görevi icra etmektedirler” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile