Develi Yöresel Ürünler Pazari Hizmete Açildi

Develi Yöresel Ürünler Pazari Hizmete Açildi

Develi Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan Develi Yöresel Ürünler ve Kadin Üreticiler Yöresel Ürünler Pazari hizmete açildi.



El emegi göz nuruyla Develi’de yetistirilen ürünlerin aracisiz bir sekilde yine Develililerle bulusturacak pazarin açilmasinin ilçe ekonomisine katma deger üretecegini belirten Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, “Içerisinde kadin girisimcilerimizin de ürettiklerini satabilecekleri Kadin Üreticiler Yöresel Ürünler Pazari’nin da olmasi ayri bir önem tasimaktadir. Bugün burada kadinlarimizin ne kadar güzel islere imza attigina sahit olduk. Üreten kadin güçlü kadindir, güçlü kadin da güçlü toplum demektir. Güçlü toplum yolunda önemli isler gerçeklestiren kadinlarimizin basarilarinin devamini diliyorum. Ayrica Yöresel Ürünler Pazarimizi hayata geçirmemizde bizlere destek olan Öksüt Madencilik yöneticilerine de hemserilerim ve pazar esnafimiz adina tesekkür ediyorum. Develimize hayirli ve bereketli olmasini diliyorum” dedi.

Develi Kaymakami Mehmet Tunç da, “Çok farkli ürünlerin yer aldigi ve kaliteli ürünlerin Develililerle bulusmasina vesile olan bu nezih ve güzel pazarin hizmet vermesine vesile olduklari için Belediye Baskanimiz Mehmet Cabbar’i ve desteklerinden dolayi Öksüt Madencilik yöneticilerini tebrik ediyor; pazarimizin Develimiz için hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan pazarin açilisi gerçeklestirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile