Devlet Bahçeli'ye Baskan Yücel'den Alanya Brifingi

Devlet Bahçeli'ye Baskan Yücel'den Alanya Brifingi

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi makaminda ziyaret ederek ilçede devam eden yatirimlar ve 2023 yilinda hedeflenen projeler ile ilgili istisarelerde bulundu.



Çesitli ziyaretler ve görüsmeler yapmak için Ankara’ya giden Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel ziyaretinin ilk gününde MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Genel merkezde ilk olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makaminda ziyaret eden Baskan Yücel, Alanya Belediyesinin devam eden ve projelendirdigi yatirimlarina iliskin bilgi verdi. Yücel ayrica Alanya Belediyesinin Üretken Belediyecilik, Bütüncül Yaklasim ve Birlikte Yönetim anlayisi ile hazirladigi projeleri Genel Baskan’a sundu. Baskan Yücel, 2023 yilinda Alanya’da hayata geçirilecek projelerle ilgili istisarelerde bulundu.

“Genel Baskanimiz kiymetli Alanya halkina selamlarini iletti”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin her zaman Alanya’nin yatirim ve projelerinin en önemli destekçisi oldugunu hatirlatan Yücel, “Genel Baskanimiza devam eden yatirimlarimiz ve insasina baslayacagimiz projelerle ilgili bilgi verdik, destek ve dualarini aldik. Genel Baskanimizin degerli Alanya halkina selamlari var. Alanya’miza her zaman öncelik veren Genel Baskanimiza sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile