Devlet Bakanı Ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç:

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Balat Ormanı‘nda hemşehri derneklerinin pikniklerine katıldı.

Nilüfer ilçesinde bulunan Balat Mesire Alanı‘na gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç‘a, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın eşlik etti. İlk olarak Amasyalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği‘nin pikniğine katılan Arınç, seçimlere az bir zaman kaldığını ifade ederek, yaptıkları işleri tamamlamak ve yeni işler yapmak için yetki istedi.

Daha sonra Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği‘nin pikniğine katılan Bakan Arınç, Balkanlar‘daki soydaşları hiçbir zaman unutmadıklarını belirtti. Bulgaristan‘da ırkçı saldırılar ve söylemleriyle Ataka Partisi‘nin soydaşları üzdüğünü dile getiren Arınç, "Hükümet olarak bunları her gün takip ediyoruz. Bir ay kadar önce Manisa‘da Bulgaristan‘dan gelen kardeşlerimizle bir aradaydık. Orada yaptığım bir konuşmada Bulgaristan‘da özelikle Volansidanov ve arkadaşlarınca Türkiye‘ye bir nota verilmek

istendi. Biz notalarını iade ettik. Ben orada Türkler‘e karşı soydaşlarımıza karşı ırkçı söylemleri lanetlemiştim. Bunu tekrar ifade ediyorum" dedi.

"HÜKÜMETİMİZİN ISRAR ETTİĞİ KONULAR GERÇEKLEŞİYOR"

Hükümetin gayretleri ile müftü seçimlerinin neticelendiğini söyleyen Bakan Bülent Arınç, "Elbetteki hükümetimizin orada takip ettiği ısrar ettiği konular gerçekleşmiş oluyor. Biz artık buralardayız. Ordaki yadigarlarımızı da unutmayacağız. İnşallah güçlü hükümetler oradaki kardeşlerimizin elbetteki teminatı olacak" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile