Devlet Bakanı Yılmaz Elgiad‘ın Yeni Binasının Açılışına Katıldı

Devlet Bakanı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Elazığ Genç İşadamları Derneği‘nin (ELGİAD) yeni binasının açılışına katıldı.

Devlet Bakanı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, ELGİAD‘ın yeni binasının açılışına katıldı. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, sadece bu bölgede değil küresel anlamda sorumluluk almak isteyen bir ülke haline gelmek istediklerini belirterek, "Aktör olmak istiyoruz. Zaten aktörüz ama, daha da pekiştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Bakan Yılmaz, "2023 vizyonuna gitmemiz için sadece kamu yetmez, sadece sivil toplum örgütleri yetmez, sadece özel yetmez, top yekün bir halde yolumuza devam etmemiz lazım. Çok şükür şimdi herkesim 2023‘den bahis ediyor bundan da mutluluk duyuyoruz. Demek ki Türkiye yaşanan 2001‘deki derin kriz sonrası zeminini o kadar güçlendirmiş ki, her partiden herkesimden insanımız geleceğe dönük vizyon oluşturabiliyor" diye konuştu.

ELGİAD‘ın açılışına Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, AK Parti Milletvekili adayları ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile