Devlet Hastanesi Ek Binası'nda Enjeksiyon Hizmeti Verilmesine Başlandı

Devlet Hastanesi Ek Binası'nda Enjeksiyon Hizmeti Verilmesine Başlandı

Balıkesir'in Edremit ilçesi'nde Devlet Hastanelerinin birleştirilmesi ile 1 Eylül 2009 tarihinden bu yana Edremitlilerin, yaşadığı enjeksiyon hizmeti sıkıntısı aşıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesi'nde Devlet Hastanelerinin birleştirilmesi ile 1 Eylül 2009 tarihinden bu yana Edremitlilerin, yaşadığı enjeksiyon hizmeti sıkıntısı aşıldı. Devlet Hastanesi ek binasında da enjeksiyon hizmeti verilmesine başlandı.
Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. İncilay Dönmez, "Devlet Hastanesi ek binasında oluşturulan enjeksiyon bölümünde isteyen vatandaşımız, 24 saat iğnesini yaptırabilecek. Halkın ilgisi büyük oldu"diye konuştu.
Vatandaşlar ise, "Kimse sesimize kulak vermedi. Hastane yönetimide duyarsız kaldı. 15 aydır eziyet çekiyorduk. Yeni binaya akşam 22.00'den sonra ulaşım sorunu olduğu için iğnemizi attıramıyorduk. Akşamları gittiğimizde de tuvaleti bile olmayan acilde, yoğunluk nedeniyle bir iğnemizi attırabilmek için saatlerce sıkıntı yaşıyorduk. Bu uygulamayı başlatanlardan Allah razı olsun. Acil'deki yoğunlukta azalmış oldu. Üstelik bu durum bize minibüs nedeniyle ek külfet ve zaman kaybı getiriyordu. Edremitliler olarak gündüzde burada olmayan poliklinik ve laboratuar hizmetinden de yararlanmak istiyoruz" diye konuştular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile