Devrek Meslek Lisesi Binasi Yenilendi

Devrek Meslek Lisesi Binasi Yenilendi

Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasi yenilenerek yeniden egitim ve ögretim hizmetine açildi.

Zonguldak Devrek ilçesinde faaliyet gösteren Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasi yenilenerek yeniden egitim ve ögretim hizmetine açildi.

Yaklasik bir yil tadilatta kalan ve Karadeniz Teknik Üniversitesinin deprem tetkik raporu ve Milli Egitim Bakanligi Insaat ve Emlak Genel Müdürlügünün yazilari dogrultusunda yazilan Zonguldak Il Milli Egitim Müdürlügünün yazilarina istinaden, “Deprem Güçlendirme” kapsamina alinan Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, fen ve teknik kurallarina uygun bir sekilde bosaltilmis ve bu süre içerisinde ögrencilerin bir kisminin atölye binasinda bir kisminin da yakin bölgede derslik durumu müsait olan okullarda egitim ögretime devam etmesi saglanmisti.

Konu ile ilgili olarak Il Milli Egitim Müdürlügü yöneticilerince ve Il Özel Idaresi yetkililerince ihale is ve islemleri yürütülmüs ve yüklenici firma tarafindan insaat ve imalat çalismalari tamamlanmis ve akabinde Il Özel Idaresi Teknik Personellerince geçici kabulü yapildi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Ercan Kahya yeni binasinda egitime baslayan MTAL’yi ziyaret ederek yönetici, ögretmen ve ögrencilere hayirli olsun temennisinde bulunarak,” “Sevgili arkadaslarim ve gençler yenilenmis okul binamiz hayirli olsun. Kamu mallarini en güzel, en verimli ve en etkin bir sekilde kullanacagimiza dair inancim tamdir. Güçlendirme sürecinde bizden yardimlarini esirgemeyen Il Milli Egitim Müdürlügü, Il Özel Idaresi, Devrek AIHL ve Kiz AIHL yönetici ve personeline tesekkür ediyor, yeni yuvamizin Devrek egitim camiamiza da hayirli olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile