Devrek'te Çocuklara Bayramda Ücretsiz Lunapark

Devrek'te Çocuklara Bayramda Ücretsiz Lunapark

Devrek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami cosku içerisinde kutlandi ve kutlamalarin ardindan çocuklara ücretsiz lunapark imkani saglandi

Zonguldak’in Devrek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami cosku içerisinde kutlanirken. Devrek Belediyesi tarafindan bayrama özel olarak çocuklara üç saatlik bedava lunaparkta eglenmeleri saglandi.

Bayram nedeniyle Devrek Belediyesinin katkilari ile çocuklarin lunaparkta egelenmelerini sagladiklarini ifade eden Belediye Baskani Özcan Ulupinar; "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskusunu hep birlikte kutlamanin heyecanini yasadik. Istedik ki belediye olarak çocuklarin bayramina bir bayramda bizler ilave edelim ve onlarin lunaparkta mevcut olan eglence araçlarini ücretsiz olarak kullanip eglenmelerini saglayalim. Bu vesile çocuklarimiz üç saatlik bir zaman diliminde de olsa aileleri ile birlikte eglenmenin tadini çikardilar. Bu tür uygulamalarimiz zaman zaman devam edecektir” diye konustu.

Belediyenin bu uygulamasindan dolayi memnun olduklarini ifade eden aileler ise "Baskanimizdan Allah razi olsun çocuklarimiz lunaparkta doyasiya eglenmenin tadini çikartarak adeta ikinci bayramlarini yasadilar” diye konustular.

Çocuklarin lunapark eglencesinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avci, Devrek Belediye Baskani Özcan Ulupinar ve Belediye Baskan Yardimcisi Özcan Özmekik yalniz birakmazken, çocuklarla da günün anisina fotograf çekimi gerçeklestirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile