Devrek'te Hidirellez Etkinligi Düzenlendi

Devrek'te Hidirellez Etkinligi Düzenlendi

Devrek ilçesinde belediye tarafindan Hidirellez etkinligi düzenlendi

Zonguldak Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafindan organize edilen Hidirellez etkinligine vatandaslar büyü ilgi gösterdi. Baharin müjdecisi, bereketin simgesini temsil eden ve yakin yillara kadar ilçenin bazi kesimlerinde yasatilan ve zaman geçtikçe de unutulanlar arasina giren Hidrellez kutlamalari Devrek Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinliklerle yeniden hayata geçirildi. Programin erken saatlerde olmasina ragmen ilçede yasayan vatandaslar büyük ilgi gösterdi.

Sabah saat 5,45’te’da Cumhuriyet Alaninda bir araya gelen vatandaslar Devrek Belediye Baskani Özcan Ulupinar ile birlikte Belediye Sehir Bandosu nezaretinde Millet Bahçesine yürüyüse katildilar. Buradaki programda Devrek Müftüsü Murat Mutlu tarafindan dualarla baslandi. Yapilan dualardan sonra ve vatandaslara belediye tarafindan kahvalti ikraminda bulunuldu. Hidirellez atesinin yakilmasindan sonra adet geregi belediye baskani ile protokol üyeleri ve vatandaslar yakilan atesin üzerinden atlamasindan sonra program sona erdi.

Düzenlenen Hidirellez programina; Devrek Belediye Baskani Özcan Ulupinar, Devrek Müftüsü Murat Mutlu, Belediye Baskan Yardimcilari Özcan Özmekik, Ayhan Kazkondu,AK Parti Ilçe Baskani Ismail Cinbir,belediye meclis üyeleri ile çok sayida davetli katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile