Devrek'te Ilk Hac Kafilesi Dualarla Ugurlandi

Devrek'te Ilk Hac Kafilesi Dualarla Ugurlandi

Zonguldak’in Devrek ilçesinde Diyanet Isleri Baskanligi tarafindan düzenlenen 2024 Hac Organizasyonu kapsaminda kutsal topraklara gidecek haci adaylari protokol ve vatandaslarin katilimi ve dualariyla mübarek topraklara ugurlandi.

Merkez Yeni Camide düzenlenen ugurlama töreninde duygusal anlar yasanirken, haci adaylari da kutsal topraklarla gitmenin sevincini kendilerini yolcu etmeye gelen yakinlari ve protokol ile paylastilar. 22 haci adayi ile birlikte kutsal topraklara gitmenin heyecanini yasadiklarini ifade eden Ilçe Müftüsü ve ayni zamanda kafile baskani olan Murat Mutlu, "Bugün burada çok güzel bir program için bir araya gelmis bulunmaktayiz. Diyanet Isleri Baskanligi tarafindan düzenlenen 2024 Hac Organizasyonu kapsaminda Devrekli haci adaylarimiz ile birlikte kutsal topraklara yolcu olmanin sevincini hep birlikte yasamaktayiz. Rabbim hac ibadetimizi kabul etsin ve gitmeyenlere de o mübarek topraklara gitmeyi nasip etsin sizlerden dua bekler dua ederiz” diye konustu.

Adaylari ugurlama merasimine Devrek Belediye Baskani Özcan Ulupinar’in yansira çok sayida din görevlileri ve vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile