Devrekli Muhtarlar Yeni Baskanini Seçti

Devrekli Muhtarlar Yeni Baskanini Seçti

Devrek ilçesinde faaliyet gösteren Muhtarlar Derneginde gerçeklestirilen seçimle yeni baskan belirlendi.

Zonguldak’in Devrek ilçesinde faaliyet gösteren Devrek Muhtarlar Derneginin 6. Olagan Genel Kurul Toplantisi Atatürk Kültür Merkezinde gerçeklestirildi.

Programda saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarinin okunmasi müzakeresi ve kabulü, Denetleme Kurulu Faaliyet Raporlarinin Okunmasi müzakeresi ve kabulünün ardindan Yönetim ve Denetim Kurulu Seçimlerine gidildi.

Mesut Gedik ve Fatih Çarikçi’in aday olarak girdigi dernek baskanligi seçiminde Fatih Çarikçi açik ara ile seçimde ipi gögüsleyen kisi oldu.

Gerçeklestirilen seçimde yönetim kurulu üyeleri Baskan Fatih Çarikçi, asil üyeler, Basri Keklik, Yildirim Eser, Cemal Inam, Sabri Tüsüz, Asim Basoglu, Çetin Saraçoglu, Rasi Yilmaz, Serkan Yanaz,Yilmaz Akçabelen ve Cengiz Dereli’den meydana geldi.

Oylamadan sonra katilimcilara tesekkür eden Baskan Fatih Çarikçi,” Seçimimize uzaktan yakindan istirak eden, bizlere oy veren, vermeyen herkese tesekkürlerimi sunuyor, seçimimizin öncelikle dernegimize ilçemize ve memleketimize hayirli olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile