Devrekli Sanatçıdan Amasra‘da Fotoğraf Sergisi

Devrekli Sanatçıdan Amasra‘da Fotoğraf Sergisi

Devrekli sanatçı Amasra‘da 30 adet eserden oluşan kişisel fotoğraf sergisi açtı.

Bartın‘ın Amasra ilçesinde her yıl 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Amasra Temmuzu” adlı etkinlikler içerisinde yer alan programda Devrekli sanatçı Semra Taşkaya‘nın doğadan objektifine yansıyan fotoğraflar davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Amasra‘nın açık hava Sefa Park alanında düzenlenen fotoğraf sergisinde yaklaşık 30 eserden oluşan ve tamamen doğal alanlarda çekilen fotoğraflarda makro çekimlerle yaban çiçekleri, böcekler ve kelebeklerden oluşan sergi davetlilerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışında konuşan fotoğraf sanatçısı Semra Taşkaya, “Yaklaşık 6 yıldan bu yana fotoğraf sanatıyla uğraşıyorum. Özellikle de doğa fotoğrafları ilgi alanım şimdiye kadar birçok yerde sergi açtım bu günde Amasra‘da fotoğraflarımı sergiliyorum bana destek olan başta Devrek Belediye Başkanım Mustafa Semerci‘ye ve Amasralı yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız ise, “İlçemizde yapılan etkinlikler sayesinde ileride vatandaşlarımız her konuda bilgi sahibi olmaktadırlar. Bugünde Devrekli sanatçımız Semra Taşkaya‘nn fotoğraf sergisi ilçemizde bulunan yerli ve yabancı misafirlerimiz tarafından büyük ilgi görmektedir. Semra hanımın büyük özverilerle hazırlayarak ilçemizde açtığı sergi için kendisine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Sergi sonunda davetlilere Devrek simidi ikram edilirken Kaymakam Mehmet Yıldız‘a ve diğer yetkililere ilçenin sembolü olan Devrek bastonu hediye edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile