Devrilen hafriyat yüklü kamyonu zincirleme kazaya neden oldu: 1 ölü 3 yaralı

Eyüp'te, hafriyat yüklü bir kamyon kontrolden çıkarak devrildi Arkadan gelen 2 kamyon ile bir otomobilin daha karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü

Eyüp'te, hafriyat yüklü bir kamyon kontrolden çıkarak devrildi Arkadan gelen 2 kamyon ile bir otomobilin daha karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı.

Kaza, Hasdal Göktürk yolu üzerinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Göktürk istikametine seyreden hafriyat yüklü 34 DP 8886 plakalı kamyon, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi nedeniyle devrildi. Devrilen kamyondan yola dökülen hafriyat nedeniyle aynı yönde ilerleyen 34 DK 5946 plakalı hafriyat yüklü kamyona, Mustafa Dönmez kullandığı 34 K 6645 plakalı başka bir kamyon arkadan çarptı. Emniyet şeride savrulan kamyonlar, emniyet şeridine kaçan 34 GK 7969 plakalı otomobili bariyere sıkıştırdı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kamyonların oluşturduğu trafik yüzünden sağlık ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük çekti.

Mustafa Dönmez'in olay yerinde hayatını kaybettiği kazada, otomobilde sıkışan Erdal, Enver ve Engin Şahin kardeşler yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Mustafa Dönmez'in cesedi de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı. Yolda kalan sürücüler, hafriyat yüklü kamyoncuların yarış ettikleri ve aşırı tonajda hafriyat yüklediklerini ileri sürdü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile