Devteşti Mahallesinde Semt Pazarı Yapılıyor

Devteşti Mahallesinde Semt Pazarı Yapılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Devdeşti Mahallesinde yapılan semt pazarı yapım çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, pazarın bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliliye İlçesine bağlı Devdeşti mahallesinde 4 bin mektrekare üzerine kurulacak olan çok amaçlı semt pazarı, diğer günlerde ise ücretsiz otopark olarak kullanılacak. Semt pazarı alanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi’ye çalışmalarından dolayı bölge halkı teşekkür etti.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak çalışmalarını sürdüren işçilerle sohbet eden Çiftçi, pazar yerinin en kısa sürede biteceğini belirtti.

Bütün mahallerde semt pazarı açmayı hedeflediklerini belirten Çiftçi, Şanlıurfa’nın hizmetlerin en iyisine layık olduğunun altını çizdi.

Çok amaçlı pazar yerinin bölge halkına hayırlı olmasını dileyen Çiftçi,"Devteşti Mahallemizde 4 bin metrekarelik semt pazarının inşasına başladık. Burası haftanın belirli günleri semt pazarı, diğer günler ise ücretsiz otopark olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Arkadaşlarımız çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor. Önceden Karaköprü ilçemizde çok güzel semt pazarlarına imza atmıştık. Her mahallemizde müsait olan alanları en iyi şekilde değerlendireceğiz. Vatandaşlarımızın beklentisi de burada semt pazarının yapılmasıydı. Mahallede yaşayan bütün vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesine 80 bin metrekarelik alanda kurulacak olan Selahaddin-i Eyyübi Parkında sürdürülen çalışmaları da inceledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından GAP Vadisi Projesinin I. Etabını ve GAP Sukay projesini inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, işçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile