Dicle'de 19 Ekim Muhtarlar Günü

Dicle'de 19 Ekim Muhtarlar Günü

Diyarbakir’in Dicle ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla Kaymakam Kadir Yurdagül ve Belediye Baskani Felat Aygören muhtarlarla bir araya geldi.

Dicle Halk Egitimi Merkezi konferans salonunda gerçeklesen muhtarlar bulusmasina Dicle Kaymakami Kadir Yurdagül, Dicle Belediye Baskani Felat Aygören, Kaymakamlik Yazi Isleri Müdürü Mahmut Laçin, Ilçe Emniyet Amiri Derya Karabiyik, Ilçe Jandarma Komutani Osman Öztürk, Ilçe Milli Egitim Müdürü Muhammed Ensari, Tarim ve Orman Ilçe Müdürü Murat Ödoglu, ilçede görev yapan kurum amirleri ve çok sayida merkez ile kirsal mahalle muhtarlari katildi.

Dicle Kaymakami Kadir Yurdagül ve Dicle Belediye Baskani Felat Aygören, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladi. Muhtarlarin görev yaptigi mahallelerle ilgili istek, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Kaymakam Yurdagül ve Baskan Aygören ilçede yapilan ve yapilacak olan hizmetler hakkinda fikir alis verisinde bulundu. Muhtarlar bulusmasinda, okul önlerinde ve çevresinde olabilecek olasi ögrenci kavgalarinin önüne geçmek için alinan gerekli tedbirler de konusuldu.

Söz alan muhtarlari tek tek dinleyen Dicle Kaymakami Kadir Yurdagül ve Dicle Belediye Baskani Felat Aygören, muhtarlarin kendilerine yönelttigi sorulari da yanitladi. Pandemi sartlarina uygun olarak gerçeklesen muhtarlar bulusmasi, iyi dilek ve temennileriyle son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile