Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezinden Engelliler Ve Ailelerine Kahvaltı

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Didim Engelliler Derneği Üyelerine bir kahvaltı verdi

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Didim Engelliler Derneği Üyelerine bir kahvaltı verdi. Kahvaltıya Engelliler ve aileleri katıldı.
Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Didim Engelliler Derneği Üyelerine bir kahvaltı verdi. Didim Cem Evinde verilen Kahvaltıya Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği Başkanı Yusuf Doğan ve dernek yönetimi, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ve Engelliler ile aileleri katıldı. Düzenlene kahvaltıya dernek üyeleri de yoğun ilgi gösterirken düzenlene etkinlikler ilgili konuşan Dernek Başkanı Yusuf Doğan "8 Mart dünya emekçi kadınlar, gününde engelliler ve ailelerini bir arada bulunup dayanışma ve kaynaşma sağlamaları için bu etkinliği düzenledik. Katılımın yoğun olması bizleri sevindirdi. Özellikler engelli çocuğa sahip anneleri bir nebze olsun farklı bir gün yaşatmak istedik" dedi.
Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise yapılan bu etkinlikten dolayı Didim Alevi Bektaşi Kültür merkezi ve Cemevi yönetimine teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile