Didim Belediyesi'nin Ektigi Bugdaylar Hasada Gün Sayiyor

Didim Belediyesi'nin Ektigi Bugdaylar Hasada Gün Sayiyor

Didim Belediyesi tarafindan 74 dönümlük araziye ekilen bugdaylarin hasat edilmesine sayili günler kala ilk toplanan basaklar Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’a hediye edildi.

2021 yilinin sonbahar mevsiminde Balat Mahallesi’nde bulunan 74 dönümlük araziye Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in talimati ile ekimi yapilan bugdaylarin hasadina sayili günler kaldi. Baskan Atabay, kent tarimini desteklemek ve Didimliler için ekimi yapilan bugdaylari incelemek üzere tarlaya giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden konu hakkinda bilgi aldi. Baskan Atabay’a inceleme gezisinde Didim Belediye Baskan Yardimcisi E. Öznur Gündogdu da eslik etti.

Bugday hasadina sayili günler kala toplanan ilk bugday basaklari, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’a hediye edildi. Didim’e kazandirilmak üzere, Didim Belediyesi’nin yogun ugraslari sonucu yetistirilen bugdaylarin hasadinin tamamlanmasiyla un üretimi yapilacagini ve bu unun Didimlilere dagitilacagini söyleyen Baskan Atabay, "Didim’e kazandirmak üzere ekimini yaptigimiz bugdaylarin hasadina artik sayili günler kaldi. Ekiplerimizin yogun ugraslari sonucu finaline geldigimiz bu çalismamizda elde edecegimiz bugdaylari un olarak isleyecek ve patentli markamiz olan ’Didyma’ etiketiyle vatandaslarimiza ücretsiz olarak dagitacagiz. Bizler Didim Belediyesi olarak Didimliler için çalismaya devam edecegiz. Burada emegi olan tüm çalisma arkadaslarima da tesekkür ederim" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile