Didim'de Çöp Sorunu

Didim'de Çöp Sorunu

Didim merkez Çamlık Mahallesi sakinleri sokaklarında biriken çöplerin zamanında toplanmadığını iddia etti.

Çamlık Mahallesi sakinleri, çöplerin toplanmaması nedeniyle belediyeden şikâyetçi oldular. Çoğu yazlıkçı olarak Didim'e gelen mahalle sakinleri belediye tarafından asılan ve saatleri belirlenen çöp toplama saatlerine belediye ekiplerinin uymadığını ve çöplerin zamanında toplanmadığını ileri sürdüler. Mahalle sakinleri; "Bir tek bizim sokaklarımız değil, her sokakta hemen hemen bu görüntüler var. Saatlerin dışından geliyorlar. Eskiden bu sokağa çöp arabası giriyordu şimdi sokak başında elemanlar çöpleri getirin diye bağırıyor. Ne oldu da araba artık buraya girmiyor? Biz bu durumdan şikayetçiyiz. Yetkililere ulaşmaya çalıştık ama olmadı" dediler.
Toplanmayan çöplerin sokak hayvanlarınca dağıtıldığını da kaydeden mahalle halkı "Bu çöplerin kokusu nedeniyle balkonlara çıkamıyoruz. Sağlığımız risk altında, tatile geldik ama çöplerin arasında kaldık. Bu konuda belediyenin daha duyarlı olmalarını istiyoruz" diye konuştular.
Sokak sakinleri belediye ilaçlama yapmasını da isterken "Evlerimize fareler doldu eskiden bu yoktu; bu konuda ilaçlama yapılmasını istiyoruz. Sağlımız risk altında.." sözleriyle durumdan şikayetçi oldular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile