Didim'de Temizlik Ekiplerinden Sabah Mesaisi

Didim'de Temizlik Ekiplerinden Sabah Mesaisi

Aydin’in önemli turizm kentlerinden olan Didim’de sabahin ilk isiklariyla yola koyulan Didim Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, Altinkum sahilinde detayli temizlik çalismasi gerçeklestirdi.



Vatandaslara saglikli ve hijyenik bir ortam olusturmak için günlük temizlik faaliyetlerini aksatmadan sürdüren Didim Belediyesi ekipleri, kentin önemli turizm noktalarindan olan dünyaca ünlü Altinkum sahilinde detayli temizlik çalismasi gerçeklestirdi. Temizlik Isleri Müdürlügünce sabah saat 04.00’de baslayan temizlik çalismalari çerçevesinde Altinkum sahili tazyikli ve köpüklü suyla yikanip, firçalanarak temizlendi. Baslayan turizm sezonu ile birlikte insan yogunlugunun en aza indigi saatleri tercih eden ekipler, sahil üzerinde bulunan çöp teneke ve konteynirlari basinçli suyla yikadi. Bunlarla birlikte bölgede mintika ve tirmikla temizlik çalismalari yapilirken Altinkum plajinda traktörlerle kum elemesi gerçeklestirildi.

Temizlik çalismasi günün ilk isiklari ile birlikte son buldu.

Altinkum’da yapilan temizlik çalismasi hakkinda bilgiler veren Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay; “Günlük rutin faaliyetlerimizin yani sira ekiplerimiz tarafindan Altinkum sahilinde detayli temizlik çalismasi gerçeklestirildi.

Çalismalar çerçevesinde çöp tenekeleri ve konteynirlar yikanirken, bölge temizlik ve mintika çalismasi yapildi. Vatandaslarimiza saglikli ve hijyenik bir ortam sunmak için çalismalarimiz devam edecektir. Hedefimiz gelecek nesillere daha temiz ve yasanilabilir bir Didim birakmak” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile