İki şeritli yolda yapılan çalışmanın bir hafta içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Didim Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında İnönü Bulvarı üzerinde sıcak asfalt çalışması başlattı. Hisar Mahallesi Abalı Kavşağından başlayan çalışmanın Cumhuriyet Mahallesi Hastane kavşağına kadar süreceği, 4 km’lik iki şeritli yolda sıcak asfalt çalışmasının yapılacağı öğrenildi.
Sıcak asfalt çalışmaları kapsamında yolun bazı bölümleri tek şeritli olarak hizmet verirken çalışmanın bir hafta içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Yol yapım çalışmalarını bu yıl ağırlık vereceklerini belirten Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, “Şehir merkezinde parke taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor. Bu hafta içerisinde İnönü bulvarında sıcak asfalt çalışmasına başlandı. Kısa sürede burayı da tamamlamayı planlıyoruz. Bu ay sonunda da Sati kaplama yol çalışması için ihaleye çıkacağız ve ihalenin ardından sati kaplama yol çalışmasına başlayacağız” dedi.
Halkın daha rahat ulaşım imkanın sağlamaya yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirten Karaoğlu, yaz sezonunda belediyenin yol yapım çalışmalarını sürdüreceğini dile getirdi .
Didim'de Üst Yapı Çalışması
Didim Belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında İnönü Bulvarı üzerinde sıcak asflat çalışması başlattı.



















