Didim'de Yıkım İşlemleri Başlıyor

Didim'de Yıkım İşlemleri Başlıyor

Didim Belediye Başkan Vekili Ercan Atasoy düzenlediği basın toplantısında ilçede yıkımı başlanan kaçak çıkma ve pergulelerin yıkımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, Pazartesi günü itibariyle Atatürk Bulvarı üzerinde yıkımların başlayacağını kaydetti

Didim Belediye Başkan Vekili Ercan Atasoy düzenlediği basın toplantısında ilçede yıkımı başlanan kaçak çıkma ve pergulelerin yıkımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, Pazartesi günü itibariyle Atatürk Bulvarı üzerinde yıkımların başlayacağını kaydetti.
Başkanlık makamında konuyla ilgili gazetecilere bilgiler veren Belediye Başkan Vekili Atasoy şunları kaydetti; "Pazartesi günü Atatürk Bulvarı'nda yıkım işlemine başlayacağız. Verdiğimiz süre bitti. Daha önce tutanakla tespit edilen yerler yıkılacak. Tutanağı olmayan yerlere tutanak tutacağız ve onlara da 1 aylık yasal bir süre vereceğiz. Osman Kalıpçı Sanayi Sitesi'nin önünden başlayarak, Altınkum'a kadar bölgede bu çalışma yapılacak. Mart'ın 15'ine kadar bunları bitirmeyi hedefliyoruz. Bu konuyla ilgili her gün belediyede toplantı yapıyoruz ve yıkılacak yerleri belirliyoruz. Baskılardan bıktık. Artık hatır gönül işi olarak bakmadan bu işleri yapacağız."dedi.
Başkan Vekili Atasoy Ege Caddesi, İnönü Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarında tutanak tutulan binaların yıkılacağını söylerken "Bu günden itibaren bu bahse konu bulvar üzerinde tutanak tutulmayan binalara da tutanak tutacağız. Bundan sonra yasal süreci bekleyeceğiz. Bize müsaade edin diyenlere 3 ay bekledik bundan sonra müsamaha olmayacak."dedi.
"SİTELERE YIKIM NİSAN'DA"
Siteler içinde kalan yerlerin yıkımıyla ilgili de Site Başkanlarıyla toplantı yapacaklarını belirten Atasoy "Bu tür yerler için Mart ayına kadar süre vereceğiz, tutanaklar tutacağız. Site başkanlarına durumu bildireceğiz. Bunlara da 1 ay süre vereceğiz. Nisan ayında da sitelerde yıkım başlayacak."diye konuştu.
"ALTINKUM'A YENİ YILDA GİRİLECEK"
Altınkum'un yeni yapısı ve mimarisi için İzmir Ekonomi Üniversitesinden gelen heyetle Altınkum'da incelemeler yaptıklarını belirten Başkan Vekili Atasoy "1 Ocak'tan itibaren Altınkum'a gireceğiz. Burada da tutanak tutulan yerler yıkılacak. İzmir Ekonomi Üniversitesinden gelen heyet Altınkum'u yeniden şekillendirecek. Her anlamda yapılması gerekenlerle ilgili bir çalışma yapacaklar. Konu ile ilgili yapacağımız düzenlemelerle bu işi de başlatacağız" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile