Didim’i Büyükşehirde Temsil Edecek İsimler Belli Oldu

Didim’i Büyükşehirde Temsil Edecek İsimler Belli Oldu

Didim Belediyesini Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinde temsil edecek isimler belli oldu.

Büyükşehir Belediye Meclisinde Didim’i Belediye Başkanı Deniz Atabay ile birlikte CHP grubundan Ercan Atasoy ve Hasan Yavuz, AK Parti’den Seda Sarıbaş, MHP’den Salih Yarmacı, DSP’den ise Vedat Ege temsil edecek
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre şekillendi. Büyükşehir Belediye başkanlığını CHP’li Özlem Çerçioğlu kazanırken büyükşehir belediye meclisinde Didim’i temsil edecek isimler belli oldu.

Didim Belediyesini Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinde temsil edecek isimler belli oldu. Büyükşehir Belediye Meclisinde Didim’i Belediye Başkanı Deniz Atabay ile birlikte CHP grubundan Ercan Atasoy ve Hasan Yavuz, AK Parti’den Seda Sarıbaş, MHP’den Salih Yarmacı, DSP’den ise Vedat Ege temsil edecek.

“AK PARTİYİ TEMSİL EDECEK TEK BAYAN DİDİM’DEN”
Büyükşehir Belediye Meclisinde AK Partiyi kadınlar noktasında temsil edecek tek isim Didim’de çıktı. 17 İlçe arasında Büyükşehir meclisinde AK Partiyi kadın meclis üyesi olarak Didim’den 1. sırada seçilen Seda Sarıbaş temsil edecek. Öte yandan ise Büyükşehir belediye meclisinde DSP tek meclis üyesi ile temsil edilirken DSP büyükşehir meclis üyesi gönderdiği yer Didim olurken, Didim’de DSP’yi Vedat Ege temsil edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile