Didim Meslek Yüksekokulu Mezunlarini Ugurladi

Didim Meslek Yüksekokulu Mezunlarini Ugurladi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) 2021-2022 Egitim-Ögretim Yili mezunlarini, ADÜ Didim Sosyal Tesisleri’nde gerçeklesen törenle ugurladi.



Törene, Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögretim Görevlisi Evrim Kamaci, STK temsilcileri, akademik ve idari personelin yani sira ögrenciler ve aileleri katildi.

Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögretim Görevlisi Evrim Kamaci, mezuniyet töreninde yaptigi konusmada, “2021-2022 Egitim Ögretim Yili Mezuniyet törenimizde sizlerle birlikte olmanin sevincini, heyecanini ve gururunu yasiyoruz. Öncelikle sizlere bu mutlu günümüzde bizlerle oldugunuz için sahsim ve tüm Didim Meslek Yüksekokulu adina tesekkürlerimi sunuyorum. Bugün 15. mezuniyet törenimizde 270 mezunumuzun daha ülkesini seven, milli ve manevi degerlerini önemseyen, donanimli bireyler olarak ülkemizin kalkinma hamlesine isgücü olarak katilmasindan dolayi gurur duyuyoruz" dedi.



Didim MYO Müdürü Ögretim Görevlisi Evrim Kamaci’nin okul birinciligini paylasan Sevcan Bolat ve Atakan Tirel’e plaket ve basari belgesi vermesiyle devam eden tören, mezun olan ögrencilerin belgelerini almasi ve ardindan keplerin atilmasiyla son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile