Digor Kaymakamı Serkan Şeker İlçeye Yeni Atanan Öğretmenlerle Toplantı Yaptı

Digor Kaymakamı Serkan Şeker İlçeye Yeni Atanan Öğretmenlerle Toplantı Yaptı

Digor Kaymakamı Serkan Şeker, ilçeye yeni atanan öğretmenlerle yaptığı değerlendirme toplantısının ardından Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Digor Kaymakamlığı salonunda yapılan toplantıda ilçede göreve yeni başlayan öğretmenlere eğitim öğretim faaliyetlerinin önemine anlatan Kaymakam Serkan Şeker, öğretmenlere vizyon belirlemeleri ve projeler üretmelerini istedi. Digorlu öğrencilerin çok zeki ve akıllı olduğunu söyleyen Şeker; "Biz ilçede eğitime çok önem veriyoruz. Öğrencilerimiz çok akıllı ve aynı zamanda zeki. Bu öğrencileri doğru bilgilerle donatmakta sizin işiniz. Doğru bilgilerle donatılmış, iyi eğitim almış öğrenciler yetiştireceğinizden eminim" dedi.
Kaymakam Şeker, ilçeye yeni atanan öğretmenleri tebrik ederek, Digorlu öğrencilerin, kendilerine iyi ve güzeli anlatacak öğretmenlerle yarının dünyasında söz sahibi olacaklarını da belirtti. Öğretmenlerin toplumsal hayatta neden şikayetçi iseler onu çözebilecek ve doğru, dürüst, ahlaklı nesiller yetiştirebilecek noktada olduklarını kaydeden Kaymakam Şeker, bu konuda öğretmenlere çok büyük görevler düştüğünü, milletin ve devletin örnek öğretmenlerden beklentilerinin önemini vurguladı.
HASTANEYİ SÜRPRİZ ZİYARET
Digor Kaymakamı Serkan Şeker, daha sonra İlçe Devlet Hastanesi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Hastane çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Şeker, sorunlarını dinledi. Hastanede çalışmaların daha verimli olabilmesi hususunda alınacak tedbirlere de değinen Kaymakam Şeker; "Hastane personelinden hasta ile ilişkilerde güler yüzlü, anlayışlı olmaları, hastane birimlerinin tertemiz olması ve personelin mesaiye dikkat etmeleri çok önemli. Halkımızın en çok uğradığı yerlerin başında hastane ve sağlık ocakları gelmektedir. Hastane çalışanları kendi memleketinde, annesine, babasına ve kardeşine nasıl bir sağlık hizmeti sunulmasını istiyorsa, buradaki hastalara da öyle muamele etmek zorunda" diye konuştu.
IÇ-MET
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile