DIKAB Baskani Faruk Özlü Oldu

DIKAB Baskani Faruk Özlü Oldu

Düzce Ili Belediyeleri Kati Atik Birligi (DIKAB) Meclisi, ilk toplantisini gerçeklestirdi. Görev dagiliminin yapildigi toplantida, Birlik Baskanligina Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü seçildi.

Düzce Belediye Meclis Salonunda gerçeklestirilen DIKAB Meclis toplantisina, Vali Selçuk Aslan, birlige üye belediyelerin ve özel idarenin temsilcileri katilim sagladi.

Kaynasli Belediye Baskani Efdal Altundal baskanliginda yapilan toplantida, yapilan gizli oylamada, DIKAB Baskanligi’na Faruk Özlü getirilirken, Düzce Il Genel Meclisi Üyesi Sükrü Sert Meclis 1. baskan vekili, Akçakoca Belediye Baskani Fikret Albayrak Meclis 2. baskan vekili seçildi.

Katip Üye seçiminde ise Çilimli Belediye Meclis Üyesi Muhammet Kaplan ve Yigilca Belediye Meclis Üyesi Ercüment Sahin asil, Akçakoca Belediye Meclis Üyesi Sefer Tuzcuoglu ve Gümüsova Belediye Baskan Yardimcisi Erkan Daymaz ise yedek üye olarak belirlendi.

Birlik encümen üyeligine de, Il Genel Meclisi Üyesi Sükrü Sert, Akçakoca Belediye Baskani Fikret Albayrak, Kaynasli Belediye Baskani Efdal Altundal ve Gümüsova Belediye Baskani Kenan Sübekçi getirildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu ise, Yigilca Belediye Baskani Selami Savas, Beyköy Belediye Baskani Fatih Ocak ve Çilimli Belediye Baskani Yilmaz Yildiz’dan olustu.

Toplantida, DIKAB Baskanligi’na seçilen Özlü’ye proje ve protokol yetkisi de verildi.



Faaliyet alaninda sokak hayvanlari da eklendi

Öte yandan meclis toplantisinda, Düzce Ili Kati Atik Birligi’nde tüzük degisikligi karari da alindi. Yapilan degisiklik ile Düzce’de kati atiklarin bertarafi için kurulmus bulunan ve Düzce Belediyesi, Il Özel Idaresi ve ilçe-belde belediyelerinin ortagi oldugu birligin faaliyet alanina basibos ve sahipsiz sokak hayvanlari da eklendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile