Dikis Nakis Kursunu Bitiren Kursiyerlere Sertifikalari Verildi

Dikis Nakis Kursunu Bitiren Kursiyerlere Sertifikalari Verildi

Halk Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan Besiktas Mahalle Konagi’nda düzenlenen dikis kursunu bitiren kursiyerlere sertifikalari verildi.

Milli Egitim Müdürü Mustafa Akyol, Halk Egitim Merkezi Müdürü Seyfettin Yildiz, Kent Konseyi Baskani Seyfi Özgen, il genel ve belediye meclis üyeleriyle mahalle sakinlerinin katildigi dikis kursunu bitiren kursiyerlere sertifikalari verilerek, yapilan çalismalar sergilendi.

Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, mahalleleri canlandiracak her türlü çalismaya katki sunduklarini hatirlatarak, ‘’Bilecik Halk Egitim Merkezi tarafindan, Besiktas Mahalle Konagimizda faaliyetlerini sürdüren dikis kursunun plaket takdim törenine katildik. Kurstan edindigi bilgiler ve el becerileriyle; ekonomik özgürlügünü saglayan, ailesi ve çevresine katkilar sunmaya çalisan tüm kadinlari kutluyorum. Bilecik Belediyesi olarak bu tür güzel çalismalara katki sunmaya devam edecegiz’’ ifadelerini kullandi.

Halk Egitim Merkezi Müdürü Yildiz, Mahalle Muhtari Varol ve mahalle sakinleri de Baskan V. Subasi’ya katkilari dolayisiyla tesekkür ederek, fotograf çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile