Dikkatsiz Sürücü Köpegi Ezdi, Yoluna Devam Etti

Dikkatsiz Sürücü Köpegi Ezdi, Yoluna Devam Etti

Bartin’da dikkatsiz sürücü araciyla köpegin üstünden geçti. Bir süre köpegin durumuna bakan kargo araci sürücüsü daha sonra hiçbir sey olmamis gibi yoluna devam etti. O anlar kameraya yansirken köpegin daha önce de üzerinden araç geçtigi ve bir bacagini kaybettigi ögrenildi.

Bartin’in Amasra ilçesinde bir otel isletmecisi tarafindan sahiplenilen ve bakimlari yapilan köpegin üzerinden geçtigimiz eylül ayinda araç geçti. Ezilen ‘Zekiye’ isimli köpegin bir bacagi kesildi. Köpegi sahiplenen otel isletmecisi köpege tekerlekli yürüteç yaptirarak hayata tutunmasini sagladi.

Geçtigimiz gün meydana gelen olayda ise yol kenarinda yatan köpegin üzerinden bu defa bir kargo araci geçti. Kargo aracinin sürücüsü araçtan inip köpegin durumunu inceledi ve daha sonra kargo dagitimina devam etmek üzere aracina binip yola devam etti.

Köpegi sahiplenen otel isletmecisi tarafindan veterinere götürülen köpegin bir bacaginda ezilmeler oldugu anlasildi. Bacagi alçiya alinan köpegi ezen sürücüden sikayetçi olundugu, konuyla ilgili polis ekiplerinin inceleme baslattigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile